Klänning /väst

Alla trådar är fästa och jag kan visa upp klänningen* som blev en väst**!

Javisst ser det ut som *en klänning i lite mindre storlek. Men nu är den till lillan som har växt sig stor o stark, så då har det blivit **en väldigt gullig väst istället!

Jag har bara använt mig av 1 nystan Mercian Batik Himalaya som är ett antibakteriellt syntetgarn. Brukar vanligen inte sticka i syntet men det gick ganska bra ändå. Jag har två nystan kvar om jag blir sugen på att göra en ny… klänning… i större storlek. Men inte just nu.

Mönster, icke-existerande i detta fall. Mitt eget påhitt, som för det mesta.

Den lilla öppningen i västens hals kommer hamna fram istället för bak som jag tänkte från början. Jag är ändå nöjd, trots att det inte blev precis som jag tänkt.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg