En väldigt lång tråd

Den här stekheta sommarvärmen har gjort att min alpacka-kofta-stickning är på tok för varm att hålla i händerna, iallafall dagtid! Som tur är så är det inte den enda stickningen jag har igång. Jag har tagit fram och stickat flera dominorutor på filten nu, det passar bättre i värmen. Att lägga undan handarbetet helt är ju inte tal om, jag är alltför besatt… jag menar insatt.

Dock är nystanen till dominorutor-filten väldigt sladdriga och när jag tittade ner i tygpåsen med stickningen insåg jag att mitt nystan inte längre är ett nystan. Det är ett enda stort trassel! Det fick jag ta tag i.

Min man var en stor hjälp med att försöka nysta till det här trasslet, och tillslut så gick det bra! Hurra!
Tänk att allt det där trasslet blev till den lilla bollen.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg