Så många fina!

Ett par vantar har gått sönder! Jag ska laga dem nån dag, jag vet att jag har kvar garn av den turkosa färgen.

Annars är jag grymt sugen på att börja sticka min kofta som jag tänkt börja på så snart några smågrejer blir klara. Jag följer en del bloggar (kvällsläsning) via feedly-appen, väldigt smidigt. Nå, det är så många därute som stickar på fina tröjor och koftor så jag blir superinspirerad. Dessutom dyker det upp fina tröjor o koftor på Ravelry (i all oändlighet). Som om det inte vore nog – senaste numret av Kreativ Stickning hade nog 4-5 modeller på tröjor o koftor jag genast vill göra! Åh! Jag vet inte hur lång tid en tröja kommer ta för mig nu när min stick-tid är lite begränsad men det märks väl. Gör inte nåt om det tar tid direkt. För övrigt hade Kreativ Stickning en beskrivning på dubbelstickning. Det tyckte jag var lite kul!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg