En halv vante, tack!

Se det här inlägget som en fortsättning på Enkla ribbade vantar. Mönster från Ravelry, där jag gjorde ett par till mannen i restgarn.
Nya vantar
Jag ville göra ett par till mig också, men det tog slut på Lima (bara något nystan i syren och beige kvar, det passar inte mig just nu). Det fick bli en lyxig variant: dubbelt Crazy Zauberball. Knepet är att få till båda trådarna i hyfsat samma färg. Det var inte ett dugg enkelt, jag kan inte nysta upp hela nystan. Men det fick bli så bra jag kunde få till det. 
Mina par vantar
Vilket betyder att jag gjorde fyra vantar, så färgerna matchar bättre. För vante ett och två matchade inte direkt. Jag har gett bort det andra paret (bilden nedanför) till en vän. Det bara kändes som om de var till henne!
Jag har redan hunnit använt dem denna vecka! De är kanske lite breda, jag kollade aldrig stickfastheten så noga. Men ändå bekväma o snygga! Passar faktiskt perfekt just nu i mars, när det är kallt fast ändå lite varmt. Man känner att våren snart kommer, det är en härlig känsla!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg