Fodral till stickorna

Jag har väldigt länge letat efter bättre förvaring till mina knit-pro stickor och mina ergonomiska virknålar.
Häromdan snubblade jag över det här fodralet på Hippstick. Det känns som det skulle funka och beställde så fodralet. Idag har jag hämtat ut paketet och flyttat över allt! Det är alltid en speciell känsla, lite som att byta plånbok eller något annat. Man känner förväntan och glädje! Det är så kul!

Stickorna får plats, även de störta storlekarna. Jag använder mig bara av rundstickor till allt så några långa stickor behöver jag inte i mitt fodral.
Det jag gillade med detta var att man kunde sätta stickorna i storleksordning och hålla reda på dem. Det är bättre att kunna hitta rätt storlek på en gång. Man ser lätt vilken storlek man använder just nu. O till vänster fick slangar och sånt plats.

Ja jag känner mig nöjd så här som första intryck! Jag vet mer när jag använt fodralet ett tag.

Det blev lite mörka bilder med mobilen. (Kan inte redigera bilder i mobilen just nu, programmet försvinner alltid när man uppdaterar mjukvaran. Man kan säga att jag är lite less på det.) Det finns bättre bilder på länken till Hippstick.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Fodral till stickorna”

  1. Fasiken vilket smart fodral! Har tänkt sy ett till strumpstickorna, men länge funderat på ett vettigt alternativ till rundstickorna! 🙂

  2. Toppenfordral! Ska kolla in det ordentligt. Just nu har jag flera tygfodral till olika stickor och wires, inte så bra faktiskt. Välkommen till oss på stick-café i sommar! Vi finns på Färgargårdens uteservering mest, det finns möjlighet att sitta inne eller under tak om det regnar. Vi ses måndagar och torsdagar mellan 13 och 16 ungefär.

Kommentarer är stängda.