Långtidsplanering

Min kappa som saknar ärmar
I höstas/vintras gjorde jag den här kappan av en massa alpacka-garn. Jag beslöt för att ha ärmar på den, men garnet var ju slut. 
Så min plan var att vänta tills nästa gång Drops har rea på ull-garner som de brukar ha i maj. Nu är det maj och en härlig rea!! Nu har jag -äntligen- beställt alpacka-garn till kappans ärmar i mörkgrått, orange, vinröd, kamel och gulgrön. Allt i min favorit garn-webshop! Färger som passar ihop med resten av kappan, men som ändå skiljer sig lite. Då jag ändå inte får tag på garn i samma färgbad kan det skilja sig lite, tänker jag. Höstigt är ledord för detta projekt!
Mina fem valda färger i alpacka-garnet

Jag fick hem fyra av fem färger/garner för nån vecka sen nu, jag har gjort ett stickprov för att göra nåt kul mönster. Något som liknar den virkade delen, men jag hade ju tänkt sticka ärmarna istället. Jag kom på ett fint mönster, det översta på bilden här nedan som är i tre färger. Det är vad jag kommer använda i ärmarna!
Prövar lite mönster.
Jag har inte haft nån brådska med denna, den blir klar när den blir klar helt enkelt. Kommer bli varm o go i vilket fall med dubbelt Alpacka-garn! Just nu i amningstider har jag lite svårt att få den att passa ändå. Blir perfekt till hösten.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg