Relaterat inlägg

5 svar på ”Böckerna!”

 1. Hej!
  Jag tror faktiskt att kommentar nr 4 var min..undrar nu och undrade innan…varför är min kommentar borttagen???
  Mvh Ingrid Gerdin

 2. jag undrar varför du tagit bort min kommentar som var nr 4????

  Med vänlig hälsning Ingrid Gerdin

 3. Hejhej! Jag såg att det fanns en borttagen kommentar och jag fattade inte varför. Det är inget jag har tagit bort! Tänkte att antingen har det blivit något fel från blogger eller nån annan tagit bort. Och jag kunde inte veta i efterhand vem som kommenterat så jag fick köra som det var med de fyra kommentarerna som jag såg Får ursäkta att det blev så! Inte säkert att det hade blivit samma resultat om jag hade slagit in 1-5 på slump.nu.

 4. Jag såg att min kommentar var kvar efter dragning!……………
  Ingrid

 5. Jag såg inte kommentaren vid dragning över. Jag skulle inte heller sabotera något för nån. För min del spelar det ingen roll vart böckerna hamnar bara jag blir av med dem. Skulle jag sett 5 kommentarer skulle jag naturligtvis ha fyllt i nr 1-5 på slumpa.nu istället! Nu såg jag 4 kommentarer och fyllde i 1-4. Det är trist att du blir så upprörd. Jag ser det som konstruktiv kritik att du inte gillade mitt sätt att skriva och sånt tar jag alltid med mig. Det går alltid att skriva mer tydligt. Jag har väldigt lite tid att sitta vid datorn då min bäbis tar upp all min tid. Så jag hinner inte kolla in på bloggen varje dag precis.

Kommentarer är stängda.