Restgarns-underlägg


Jag hade ett gäng restgarns-snuttar i olika färger från ett garn som heter Ice från Drops. Det säljs inte längre. Men alla de här snuttarna av garnet, vad kan det då bli av det? Jag bör tillägga att det är ett väldigt tjockt bomullsgarn. 

Jag gillar tänket – man tager vad man haver, så långt det går.

Det bästa alternativet är att virka lite ränder av snuttarna och färgerna! Det blir då lite olika tjocklek på ränderna beroende på hur lång snutt av garnet som finns tillgängligt. Ett jättebra sätt att bli av med lite rester! Med virkat kan man bara virka in änden på garnet så slipper man fästa också. Det är trevligt. 

Detta har då blivit ett väldigt stabilt underlägg till köket! Eller som en bordstablett. Eller att ta till när man ska ta ut nåt ur ugnen. I vilket fall så kommer den till användning.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg