Orange kofta

Jag stickade en orange kofta för ett tag sen. 
Den har alltså varit färdig ett tag, 
men nu har jag kollat på bilderna vi tog då. 

Orange kofta

Koftan är stickad uppifrån-och-ner. Orange härlig färg och vita knappar därtill.

Sidorna på koftan är speciell.

På sidorna av tröjan har jag stickat mudd-stickning, för en lite smalare effekt i tröjan. Det gör att jag har kunnat sticka tröjan helt rak, men att det får en liten smalare illusion, om ni hänger med på vad jag menar. Det blev också väldigt vackert med detta mönster. Jag har också använt mudd-stickning i ärmarna på undersidan. Snygg effekt.

Vita knappar i Koftan

Jag hade ett garn hemma som jag tror kom från min pappas f.d. loppis. Garnet Vinga från Järbo garn i rost-orange. Jag hade 400 gram och det räckte till mer än förväntat, jag fick till 3/4 ärmar.

Gamla banderollen på garnet Vinga
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Orange kofta”

  1. Jättesnygg! Gillar färgen, den lyser upp i allt det gråa och bruna som naturen bjuder på just nu. 🙂

Kommentarer är stängda.