Tre nya virknålar

Idag slog det mig att jag har skaffat nya sorters ergonomiska virknålar och inte delat med mig av det!

Jag köpte tre på en gång. Jag har inte använt de så mycket med det lilla jag använt hittills är bra. (Mormorsrutorna i förra inlägget gjorde jag med min ”gamla” ergonomiska virknål i strl 4.) De känns väldigt sköna och det går bra att virka med. De olika färgerna representerar olika storlekar på nålen.
Det gäller att påbörja ett virkat projekt då jag behöver just den där storleken. Det kommer väl så småningom, det brukar ju dyka upp det ena o det andra i skallen!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Tre nya virknålar”

  1. Hej!
    Det finns olika sorters ergonomiska virknålar att köpa. Gör en sökning så får du upp många olika! Just dessa hetter addi och är köpt på garnkorgen.se.

Kommentarer är stängda.