Virkat laptopfodral


Här kommer en virkad sak: 
Ett laptopfodral som är polkagrisrandigt.

Det var en beställning. Riktigt spännande att göra, från idén till virkningen!
Den är gjord i Alpacka (drops), dubbelt garn. Knapparna är mörka runda träknappar.

Virkmönstret kontruerade jag utifrån kundens specifika designidé och preferenser.
Jag har gjort fodral till laptop förut, men aldrig virkat ett. Vill göra en till oss själva så småningom, också i Alpacka. Det var trevligt garn till fodral. Fast kanske stickad, vi får se. Tankarna vandrar, jag får väl tänka färdigt först.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Virkat laptopfodral”

  1. Snyggt och läckert! Är själv ett stort fan av drops Alpaca-garn. Måste köpa mig en ny laptop snart, vore sååå mycket "mig" att sticka ett fodral till den 🙂 Smart att virka med dubbelt garn. Om det blir att jag stickar ett ska jag också köra med dubbelt 🙂

Kommentarer är stängda.