Röda ränder

Det här kan se lite förbryllande ut i första anblicken,
men det är det inte konstigt. 

Jag håller nämligen på att virka ett fodral i polkagris-ränder, det kommer bli jättesnyggt! Det är en rolig beställning som jag har fått. Jag virkar i dubbelt garn Alpacka. Det är den andra beställningen jag håller på med just nu. Tanken är att bli klar denna vecka.

Det är intressant, nu har beställningarna avlöst varandra i flera månader. När jag blivit klar med en sak så har någon mailat och frågat om nåt annat. Då har jag gjort det och sen när jag börjar bli färdig så får jag en till beställning. Det är lite mysigt lagom.

En annan rolig nyhet är att jag har beställt band igen från mina stora favoriter Mina Namnband! Länk finns ovanför detta inlägg. 

Jag har redan massor med band men jag inser att jag har ett behov av en annan storlek på banden – också! Mina band är ganska höga, som bilden visar. Jag har också behov av band som är 1 cm höga (2 cm med vikt mitt).
Nu fyller jag snart år, så detta är en present till mig själv. Åh så spännande det blir!

Förresten, jag hittade åt en rolig idé på Drops hemsida – en virkad bikini-överdel. Det lät spännande, men jag tror att det kan bli ganska blött om man ska bada med det, eller vad tror ni?  Det är en sån där grej som man i så fall virkar bara för skojs skull.

Nästa inlägg blir just en sån där sak 
som man virkar bara för skojs skull… 
Så kom tillbaka snart!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg