En vit fluffig skapelse

Min mystiska stickning är klar
och jag ska ta och förklara vad det är!


Detta är rekvisita för fotografer, en ”kokong” som man kan lägga babyn i vid babyfotograferingar. Se ett exempel här. Det är alltså inget som man ska ha hemma eller så. Det är första gången som jag har gjort en kokong, inför denna så rekade jag lite och hittade massor med ställen som har skrivit måtten för en kokong. De skiljde sig lite så jag har gjort lite som jag tycker själv. Det är alltså mitt eget mönster. Vi får se om det passar.

Kokongen är stickad och jag använde garnet Moa (Järbo garn). Det är prefekt fluffigt för ändamålet, dock något trixigt att sticka med. Hade tänkt att virka kokongen först, men det gick inte med detta garn. Det var lätt att sticka in sig i fluffet istället för tråden, eller både ock samtidigt snarare. 

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”En vit fluffig skapelse”

  1. Lite annorlunda… Men nu förstår jag.. Trodde först att det var en hund/katt bädd. Jag stickar själv i buclegarn just nu och det är hemskt lätt att trassla in sig.. Virka vill jag inte ens tänka på… Inte i sådant garn i alla fall.
    Ha det bra…

Kommentarer är stängda.