Melerat i mjuk kontrast.

Det här är ett projekt jag har haft mycket huvudbry över. Det är ett underbart mönster och garn som blir vackert, men jag kom till ett tvärstopp så totalt att det har tagit ett tag att klura ut vad man ska göra. Det är sånt som händer när man är ivrig.

Nu har jag hittat ett ersättningsgarn som är rätt lika i kvalitet och känslan i färgen så jag har nu kunnat börja sticka på tröjan igen.
Det kanske är lite tjatigt att skriva om samma tröja hela tiden, det blir mycket fokus på det även om jag försöker skriva om en massa annat också.

Jag har kommit en liten bit. Kontrasten syns, ljusare färg och fler färger i kombination. Jag är dock jättenöjd att ha hittat nåt som funkar så bra ihop.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

4 svar på ”Melerat i mjuk kontrast.”

  1. Helt otroligt 🙂 Det blir så vackert när du skapar. Som magi eller nåt. Jag har gjort en väst med kort ärm efter ett mönster från Simply knitting, Fashion knit, maj 2011. Enligt mönstret skulle det vara lång ärm men det räckte inte mitt garn till utan det blev halv ärm istället, till armbågen ungefär, och det svåraste jag tycker med att sticka på engelska är att få ordning på stickorna. De har ju inte riktigt samma storlek på stickorna som vi har i Sverige. Den blev riktigt snygg och nästa gång vi ses hoppas jag kunna visa hur fin den blev =D
    Känslan är nästan som när man visar sin lärare "Titta vad duktig jag är" eller nåt sånt.

Kommentarer är stängda.