Corona garn

När jag packar ner mina garner i flyttlådor (snyft) så får jag se något mycket märkligt. 
Jag har två exakt likadana garner, fast olika färger. Båda har jag fått, men vid helt olika tillfällen.
Av en slump har de alltså hamnat hemma hos mig och jag har inte sett det förrän nyligen!
”Det är ju fasen samma garn!” tänkte jag när jag kollade igenom byrån.

Jag hittade även det grön/vita nystanet i samma färger som de två Corona. Jag har ett helt gäng med gröna Corona och ett helt gäng med vita Corona. Man blir himla sugen att göra något med alla dessa bomullsnystan, men jag vet inte riktigt vad, än så länge.

Nån som har en bra idé?


Nu framöver kommer jag ha lite tid till att blogga och ingen tid att kolla in de bloggar jag brukar. Det beror på kommande flytten nu i september.  
Jag har i alla fall tänkt ta kort på
min fina färdiga stickade höstkofta
och visa den.

Dessutom – förkylningstider.
I övrigt: ha lite tålamod, jag återkommer så snart jag kan!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Corona garn”

  1. Hej okända person. Jag är inget företag och har ingen garnbutik. Du har just kommenterat ett 8 år gammalt inlägg om ett garn jag hade för 8 år sen. Jag alltså inte kvar garnet. Hoppas du har bättre lycka någon annanstands.

Kommentarer är stängda.