Här hittar jag idéer

Jag har en favoritfilm som jag har kollat på hur många gånger som helst. 
Jag älskar film över huvud taget och kollar gärna på fantasy, surrealism, äventyr, familjefilm och thrillers. Jag förstår inte hur journalisten som intervjuade mig inför 30-års dagen fick det till skräck? Det kollar jag absolut inte på. Men men, nu till min favoritfilm.

Min favoritfilm heter City of Ember. En trevlig familje-äventyrs-film. 
Det finns en stor anledning till varför jag sett den så många gånger och det är de underbara stickade tröjorna som huvudpersonen Lina Mayfleet har och den helt enorma mormorsrutan som hänger i deras hem. Hennes mormor hade en garnbutik, så det ligger trådar och garner överallt i hemmet.

Här är två helt underbara tröjor huvudpersonen har: 

Åh man blir ju bara så inspirerad när man ser denna film, jag bara älskar hennes tröjor! De är helt underbara! Sen när man kollar på extramaterialet får man se lite mer från den fd. garnbutiken också.
Jag skulle vilja göra nåt liknande den nedre tröjan!

Ni kanske förstår varför jag gillar filmen så mycket. Jag gillar allt som ger mig sån härlig inspiration.

En trailer:

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Här hittar jag idéer”

Kommentarer är stängda.