Koftan passar!

Jag tog och testade min halvfärdiga
uppifrån-och-ner höstkofta idag!

Jag var lite rädd att min fina kofta skulle vara för stor numera – jag har nämligen gått ner 8 kg på 3½ månad. Jag tycker inte att koftan är nämnvärt stor, jag tycker den passar bra. Jag drar en lättnads suck!

Jag har inte tränat något, bara lagt om kosten och slutat med godis och onödigt socker. Jag som är helt galen i choklad har lyckats låta bli så länge och nu är det inte längre särskilt gott. Då kan man klappa sig på axeln och känna sig väldigt duktig. Framförallt känner jag mig rörligare o det är värt allt.
Jag har inte stickat på koftan några månader nu igen.

Jag är lite sugen på att fortsätta på höstkoftan jag började på i höstas/vintras, kan det ha varit i oktober? Jag har 700 g garn och jag har tänkt använda upp allt!
Sen har ju en hel del annat kommit emellan. Jag har fortfarande beställningar som kommer före, men efter det kan jag fortsätta på min fina kofta! Då ska den bli klar!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

6 svar på ”Koftan passar!”

 1. Koftan är jättefin och du är jätteduktig!!! Själv har jag oxå jättesvårt att hålla mej ifrån söt och gott…men jag ska göra ett försök inom kort. Kram sytanten

 2. Oj vad du har varit duktig när du har lyckats få bort så mycket vikt! Jag har också försökt men inte riktigt lyckats. Koftan ser så fin ut. Är det med Tant Koftas mönster?

 3. Tänkte, det är roligt med en frågelåda på bloggen. På http://www.valresultatet.se kan man göra en, använder själv den. Tycker den fungerar jättebra! Tänkte bara som värdefullt tips. Besök gärna min blogg också 🙂

  finns exempel på valresultatet.blogg.se
  kram

 4. Hej och tack!
  Anonym: Visst, det finns jättebra gadget för att ha omröstningar på bloggen via blogger. Jag har tillockmed använt den en gång.
  Men jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha tycka till/omröstning till.. alltså vad ska jag då fråga? Jag har tänkt på det en del men, nä, kommer aldrig på nåt bra. Så då får det va helt enkelt.

Kommentarer är stängda.