Garn o tyg

Jag har varit och spanat en hel del på garn och tyger senaste tiden till några projekt jag ska göra. De sakerna kommer ni att se så småningom! Då har jag hittat några andra saker också.

Jag har spanat in detta garn Margaree av FleeceArtist i något år på garnkorgen.se och tänkt ”åååh, fast… kanske inte borde köpa…” och låtit bli att handla. Sen har jag varit in igen och igen och igen, alltid på just detta garn.
Garnkorgen är ett himmelrike av fina melerade garner för övrigt, det är helt fantastiskt att snurra runt där och beundra garnerna. Jag skulle bli så glad om jag finge shoppa loss där med lite mer pengar!
I alla fall, vill man ha något såpass mycket och inte ångrar sig efter nåt år, så är min filosofi att köpa det. Så det gjorde jag! Två nystan på 250 gram vardera, kan bli en tröja kanske!
Jag fick hem det och var lika kär i garnet som när jag såg det på bild! Så mjukt och mysigt och jag bara älskar dem!

Jag gjorde ett fynd och köpte detta garn på rean, på KarMa garn. Det var lite smågulligt, kan blir nåt skoj någon dag. Har ingen större plan för det för tillfället. Men men vad gör det!

Två nya tyger har jag hittat också! Detta fina blåa tyg med dalahästar! Jag var varit o spanat på det några gånger, och nu gjorde jag slag i saken! Det var fint. Köpte lite andra tyger också, men de ska jag använda till ett projekt nu, så det kommer att hamna här snart också.

Detta tyg var himla gulligt, får se vad det kan bli! Köpte det från KarMa garn också. Nån vecka senare ser jag att de har rea på alla tyger och säljer detta mkt billigare, morr!


Ibland lägger man ifrån sig en stickning och börjar nåt annat, sen glömmer jag bort vilken strl jag använt på stickorna. Då e det ju himla bra med dessa som man kan fästa på kablarna under tiden det väntar på att man ska fortsätta på den stickningen. Himla smart.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

4 svar på ”Garn o tyg”

Kommentarer är stängda.