Nystmaskin och post

Jag fick ett paket på posten från kära mor.
Det visar sig att hon har gjort lite scrapbooking till/om mig!
Jättefint, jag blev så glad! Den ska jag ha på något bra ställe.

Närbild på högra hörnet så det syns vad det står.

Jag har tagit och införskaffat mig en nystmaskin, på tiden märker jag när jag börja nysta med det. Det går ju så fort att nysta helt plötsligt! Perfekt när man har en vinda. Livet blev plötsligt väldigt enkelt, hehe!

Så jag har nystat upp ett gäng garn nu, som är till min tröja jag håller på med. Bland annat alltså.

Just nu behöver jag prioritera saker som är hemliga och kan inte visa upp just nu. Presenter, ni vet. Eller både presenter och de som beställer presenter. Japp. Och så har jag lite andra idéer till andra projekt som jag försöker bearbeta i huvudet…

Jag tänkte visa upp vad vi åt i söndags när vi hade gemensamt födelsedagsfika.
Skaldjur, lax och lyx på denna smörgåstårta!

Här är en likadan fast fyrkantig och denna var laktos och glutenfri.

Här hade vi börjat bjuda på den stora (och tredje) smörgåstårtan med leverpastej, ost och skinka. De gick åt rätt fort ändå, och det är vi glada för! Vi behövde bara äta nån dag till för att bli av med dem. Såå gott det var!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Nystmaskin och post”

Kommentarer är stängda.