Grönt är skönt

Min fina knit-pro sticka som tjänat mig så väl sen förra sommaren gick av igår. Jag stickar så intensivt så stickorna går av!
Nejdå det var inte när jag stickade. Det var när jag la ifrån mig kofta-stickningen och råkade lägga lite tyngd på fel ställe. Sån ”otur” att jag behöver köpa nya stickor, tog o beställde lite flera knit-pro kablar och storlekar på stickor jag inte har. Trevligt!
Tur i oturen hade jag gått från att sticka på ”kroppen” till en arm och där använder jag en ”vanlig” rundsticka.

Jag e ju hemma just nu o har röstvila o hostar o har mig. Det blir vila och lite stickat. Jag lägger dock beställningar åt sidan, inte vill jag hosta på beställningar o sälja dem sen. Nej det går inte för sig. Så jag har pysslat med min tröja när jag orkat och så här långt har jag kommit nu på två veckor. Det är en bit kvar, och det är kul att se den växa fram.

Min inspiration är en tröja jag har som har en liten kort mudd vid halsen och jag älskar den tröjan! Så därför blev det en liten halsmudd. Hittills är jag jättenöjd med passformen och allt. Jag ska avsluta tröjan med långa muddar i det lila-orange-grön-melerade garnet. Älskar långa muddar på tröjor.
Nu håller jag på med en arm, och är då inne på mitt 5:e nystan. Trodde faktiskt det skulle gå åt fler nystan, så jag är glad! Jättehärligt garn att sticka i, vill gärna göra fler tröjor med drops delight.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Grönt är skönt”

  1. Heej! Vad fint det ser ut. Kan inte de förklara för mig vad skillnaden på en knit-pro-sticka och en vanlig sticka? Har hört jättemycket om dem, men aldrig sett någon "in real life", och har ju inga bekanta som stickar heller…så nu måste jag fråga! Blir jätteglad om du ger mig ett svar :-). Ha det lugnt och skönt så länge!

  2. Fiff: (Kommenterar även på din blogg.) Knit Pro frågade du om.
    Kolla på bilder, ex. här: http://www.garnkorgen.se/product_info.php?cPath=450_451&products_id=3278. Eller gå in på garnkorgen.se och sen välj Knit Pro på vänstra sidan.
    Vad det är? Jo det är stickor som är supersköna att sticka med! De jag har och gillar är rundstickorna. Ett set med massor olika strl av stickor och olika längder av kablar. Så väljer man själv vilken strl på stickor man vill ha och vilken längd på kabel man vill ha så skruvar man på stickorna och börjar sticka! 🙂
    http://www.knitpro.eu.
    Jag har skrivit om stickorna när jag köpt dem: http://designkatrinaliden.blogspot.com/2009/06/en-present-till-mig-sjalv.html

Kommentarer är stängda.