I all enkelhet

Jag har haft lite ”semester” denna veckan! Åh, ingen sån semester, utan en paus från beställningar. Jag behövde det kände jag!
Inte starta någonting nytt, bara få avsluta en massa halvfärdiga saker! Då blir det mindre saker som bara ligger. Tro det eller ej, jag har lyckats! *Applåder*

En halvfärdig sak har ni sett, min badrumsförvaring
jag skrev om häromdagen.
Här kommer resten:

Orange är färgen för min kille!

En mössa som i princip var färdig. Jag hade orange garn över från mössan jag gjorde till honom förut och tänkte, varför inte en till mössa. Fast randig.


Jag har lärt en kompis att börja sticka, nu att sticka vantar. Ja, då tog jag och började på ett par vantar också för att kunna visa det grundmönster vi stickade efter.
Här kommer båda våra vantar!

De här vantarna stickade min kompis!
Mudden blev jättesnygg tyckte jag,
är så stolt över vad han har åstadkommit!

Varde ljus!
alt. Att brinna eller icke brinna

Dessa vantar gjorde jag.
Det finns en vante till såklart, lite svårt att ta kort på båda när man inte har tre händer. Speciellt när man leker konstnär! De ska jag ge bort till en vän har jag tänkt! Garnet var ett akrylgarn jag köpte någon gång för längesen.

Sockar lite på känn!

Fick dessa garner förut i ett byte och det var ju sockar det skulle bli, helt klart. Jag har garn över, så då funderar jag på att göra sockar från tån upp och göra slut på garnerna. Fast sen…

Tävlingen har slagit rekord

…(för mina tävlingar hittills) och över 100 lotter finnes i kommentarerna! Vad roligt, jag blir alldeles tagen! Jag funderar på 2 och 3 pris… kanske dubbelstickade handledsband med motiv? Vad tror ni?
Några dar kvar nu, sen så kommer resultatet!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”I all enkelhet”

 1. Hejsan!
  Jag har just lärt mig att dubbelsticka tack vare den beskrivningen som du la ut! Men jag undrar hur du gör mudden? Skulle vara tacksam om du kunde försöka förklara =)
  Om du vill kan du ju se vad jag lärt mig av dig på wiiking90.blogg.se =)
  Ha det så bra!

 2. Många fina saker färdigjorda..
  Snygga vantar bägge paren.

  Fingervantar i all ära,men vilket pill,huvva ligen !

Kommentarer är stängda.