Elefantmössa & Organisera mönster

Mössan jag dubbelstickar, ja den växer! Nu ser man motivet också, elefanter!
Mönstret har jag själv skapat. Nu är det bara enfärgat kvar i princip, så dax att tänka på nästa möss-beställning. Samma kund vill ha en till elefantmössa men en jättestor elefant! Jag har ritat upp mönster på en stor elefant, första ”utkast” så får vi se om det mönstret fungerar.

Detta är ett stickprov jag gjorde innan jag började med mössan! Restgarn är bra till mycket! Min pojkvän tyckte det skulle passa jättebra till glasunderlägg, javisst. Eller en liten grytlapp. Kul att ha kvar i alla fall!

Jag är sån att jag vill ha ordning på mina saker. Nu har jag kanske inte alltid jätteordning och man behöver sortera ibland. Så nu har jag känt att saker har spridit sig igen, dax att sortera ihop allt! Jag har gjort mig en ”projektpärm/mapp” där jag kan ha både sånt som är beställningar, sånt som är till mig, sånt som är pågående projekt, planerade projekt och sånt som är klart och ska sorteras in i mönsterpärmen!
Perfekt!
Så mönsterpärmen med allt möjligt av mönster. Jag fick en hel hög från min pojkväns mamma för ett tag sen. De har åkt in i pärmen under olika flikar beroende på vad det är för plagg. Mycket av vad som finns där är mina egna mönster som är uppskrivet så att i alla fall jag förstår. Också i olika flikar beroende om det är väskor eller vantar eller motiv, osv. Jepp. Det här känns bra! Nu är jag organiserad igen.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Elefantmössa & Organisera mönster”

Kommentarer är stängda.