Min bibel

Den boken längst till vänster.. ”Bonniers stora bok om stickning”, den är speciell för mig.

Det hela började när jag hittade den på biblioteket för ca 8-9 år sen. Då fanns den inte att köpa, så jag lånade den, lånade om och lånade om tills biblioteket tyckte att jag inte kunde låna om den längre. Det sörjde jag och försökte få Bonniers att inse att de borde trycka boken igen, medan jag letade o letade efter det i alla tänkbara second hand butiker.

Sen kom Dagen, och jag trodde knappt mina ögon. En internetbutik hade fått in boken, nytryck! Jag var överlycklig, beställde så fort jag kunde skriva in mina uppgifter, och fick hem den. Underbart! Så, detta är min bibel!

Dessa böcker är nu fint nedpackade, eftersom jag flyttar imorgon.

Flytt innebär att man har massa annat för sig på kvällarna än stickning, tyvärr. Så det kommer eventuellt att dröja innan ett nytt inlägg kommer. Ha tålamod, mina vänner!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg