Flera kuddar i olika material!

10 st. kuddfodral för kuddar i strl 35*35 cm är nu klara!

Jag har använt mig av rest-tyger av olika material jag hade hemma, band jag hade hemma, osv. Information om kuddarna:

Kudde 1 (högst upp, t.v.): Tre olika tyger är använda, en grön, en blå och en lila samt band i blått. Svart dragkedja.
Kudde 2: Tre olika tyger – beige (bomull), vit-brun randig och grön/beige. Vit dragkedja.
Kudde 3-4: Grönt bomullstyg med svart band och här är ingen dragkedja – istället stängs kudden med band.
Kudde 5 (mittenrad, t.v): Grönt sidentyg med band i orange-rost och blå som skiftar till orange. Väldigt effektfullt som inte syns på bilden tyvärr. Grön dragkedja.
Kudde 6: Sidentyg med drakar på från en kimono som jag tidigare gjorde en stor kudde av. Fick lite tyg över till en mindre kudde också.
Kudde 7: En stickad kudde! Jag hade ett projekt som har legat i ca 4 år och skulle bli en halsduk, men jag tyckte att den skulle bli en utomordentligt fin kudde istället. Stickad i ribbstickning, så den töjs ut en del när en kudde kommer att bosätta sig i den. Garnet är ett melerat garn från Järbo Garn. Har sytt in en lite grövre dragkedja i denna.
Kudde 8-10 (längst ner): Dessa tre kuddar är gjort av ett kinesiskt tyg med drakar och fåglar och ett grönt sidentyg. Jag har tidigare gjort en större kudde i dessa tyg. Jag fick till tre st kuddar, med lite hjälp av ett guld-paspel-band kunde jag ta olika smådelar av tyget som blev över och sy ihop dessa. Har svarta dragkedjor i samtliga fodral. Nu räcker nog det tyget bara till en väldigt liten sak och sen är det slut helt.

Nu fattas bara kuddar till dessa fodral och de väntar på mig på ikea, så jag kommer visa hur fint det blev efter detta (om nån vecka)!

Om ni följer denna blogg vet ni om att jag samlar på mig lite kuddar då jag ska använda sängen som soffa efter flytten som är om en vecka. Då behövs det ett helt gäng med kuddar.
Tidigare inlägg om gjorda kuddar och kuddinsamling

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Flera kuddar i olika material!”

Kommentarer är stängda.