Stick-etui


En förvaring för stickor. Storlek ungefär 43 cm * 15 cm * 8 cm.
Jag tycke att jag skulle behöva en förvaring till mina stickor, så nu har jag gjort mig en! Det täcker inte alla stickor jag har, så jag ska göra några flera mindre förvaringar någongång senare. Det var kul och väldigt pyssligt!

Tråden jag använde var en melerad tråd som kommer från Panduro. Det gav ett intressant intryck.
Tyget är från Ohlssons tyger.

På bilderna nedan ser man hur etuiet ser ut inuti, samt två fickor som jag har sytt till för att förvara sax, osv. Ena fickan med dragkedja.

Därtill har jag sytt två stycken mindre förvaringar. Den mindre för nålar och den större för allt det där man behöver ta med sig i stick- och syväg. Så nu har jag så jag klarar mig när jag åker iväg!


http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Stick-etui”

  1. Och än en gång känner jag att inspirationen slår till och jag undrar – Varför bor vi inte närmare varann och kan starta en pysselklubb/syjunta? Jag påbörjar saker men blir sällan klar så fort som jag vill. Är t ex fortfarande inte klar med den broderade ros-tavla som jag påbörjade i december förra året. Är nästan klar men det tar så lång tid att jag inte riktigt kan se att jag kommer framåt. Ska fota den och lägga ut när den väl är klar. Få se om det tar ett år till eller nåt :-S

Kommentarer är stängda.