Näsviken sockor

Jag väntade länge innan jag använde detta sockgarn och jag måste säga det var ett jättetrevligt följsamt garn. Så där så jag funderar varför jag inte har fler härvor! (Jag vet svaret, jag har väldigt mycket sockgarn.) Orange och blått passar fint ihop!

Mönstret dök upp precis när jag behövde en resestickning. Sockor är jättebra stickning att ta med. Men jag kan inte säga att det är världens roligaste att sticka sockor egentligen – jag stickar hellre annat. Men å andra sidan behövs alltid tunna stickade sockor! Detta blev ändå lite roligare med färg o mönster! Jag gillar också mönstret i sig, absolut lätt och funkar bra att följa.

Näsviken socks i orange och blått.

Sticka sockor är lite av en ”det är inte du, det är jag” -känsla. Jag blir less även om det är en liten stickning, även om det händer saker mest hela tiden. Och även om jag alltid glömmer bort detta när jag tänker att jag behöver ett litet och roligt projekt, kanske sockor? Eller så har jag varit lite väl oinspirerad och inte haft så mycket tid för dem. Vet inte. Här kommer i alla fall lite information:

  • Mönster: Näsviken socks av Emelie Brandén
  • Garn: Sock från Manduzana
  • Stickor: 2,25 och 3 mm.
  • Färdig: februari 2023
Näsviken socks i blått och orange.

Relaterat inlägg