Många järn i elden

Jag är ingen ”monogam-stickare”, det är ingen hemlighet, jag gillar att ha mycket att välja på när det gäller stickprojekt. 

Jag valde för ett tag sen att hoppa på en teststickning, en klänning som heter Calm och kommer att finnas med i en stickbok. Kolla in @_.annajohanna._ på Instagram och annaj0hanna på Ravelry! Många teststickningar från tröjor, mm, är öppna. 
Jag har äntligen fått hem garn så att jag kan börja, deadline för denna teststickning är den sista Juli. Det är en flerfärgsstickning. Jag är dock osäker på om det svarta jag köpt till kontrastfärg är ”bra”. Har beställt ett annat garn i mörkbrunt för att testa, men det har inte kommit än. Vill inte vänta så länge till heller. Så, är svart bra eller inte? Det är den stora frågan.
Förutom teststickningen så pysslar jag med:
  • en sommartopp till mig, 
  • en klänning till dottern (på sluttampen) och 
  • ger ett gammalt ufo en ny chans. 
(När jag inte pluggar förstås, men nu är det inte många dar kvar!)
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg