Påsksockan 2020

Hönsestrikk är åtets tema i Sticka föreningen. Årets påsk-mysteriestickning som de publicerade i tre delar under påsken, är en flerfärgad socka med grunder i hönsestrikk – att sticka olika motiv och färger (jag är inte så insatt så googla gärna vidare för mer information).

När jag såg del ett i mysteriestickningen så ville jag gärna lägga upp trots att jag har annat jag stickar på (som jag ska försöka berätta om en annan dag). Katterna var så fina!

Så mina påsksockor är grundade i påskens färger, ett meletat sockgarn i orange-gul-rött från Manduzana, ett rött sockgarn från Opal. Därtill lite sockrester i svart, blått, vitt bland annat.

Tog bilderna på balkongen, i det varma vädret häromdagen.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Påsksockan 2020”

Kommentarer är stängda.