Rävar till morgonteet

Howdy! Jag verkar ha mycket på ”schemat” just nu, framförallt studier. Men det är väldigt intressant, så det är kul.


Det nya i min handarbetsvärld är ett par Happy Fox Mittens, behövde nåt litet och flerfärgsstickat just nu. (Utöver min trotjänare regnbågsfilten och nån mönstertillverkning.)

 Jag köpte mönstret i våras, om jag inte minns fel. Jag använder inte garnet i mönstret (Rauma Finull) då jag kan misstänka bli lite allergisk mot. Jag har Llama Silk (Järbo Garn) hemma, det blir supermjukt och fint. Lite dovare i färgerna, det passar mig. Jag gillar också vantar som inte är för stora, så att vantarna blir lite smalare i detta garn gör absolut ingenting.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Rävar till morgonteet”

  1. Jag gillar rävmönstret:)

    Silke i garnet gör ju att vantarna blir varma och sköna att bära när det är kallt ute:)

    Vantstorlek kan vara klurigt. Det gäller att prova sig fram så att man får en storlek som passar ens händer:)

Kommentarer är stängda.