En massa leggings

Har man nån liten stuvbit eller tygbit över och funderar vad man ska sy av det så har jag svaret – korta leggings till barn. Det behövs så lite tyg till det och det är bra till sommaren! De man köper är ofta 3/4 längd men här krävs det lite kortare. Så nu har vi sparat lite pengar av att använda mina rester av stuvbitarna!
Tre korta leggings, som genast gick till användning. 
Under maj provade jag att sy leggings i funktionsmaterial till barn, en lång o en kort. Det tog ett tag innan jag fick till det bra, eller åtminstone hyfsat bra. Funktionsmaterial funkar väldigt bra på dottern, men finns sällan kläder i funktionsmaterial till små barn. Jag har inte hunnit ta kort förrän nu då de används flitigt i värmen.
Utöver detta har jag inte sytt så mycket den sista tiden, nåt till plagg som inte hamnat på bild än. Har bara blivit leggings, ja, det är ju lite behovsstyrt!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”En massa leggings”

  1. Den här sommaren har ju "alla" leggins. Men det är ju jättebekvämt att ha på sig, och skönt att ha på sig när det är varmt ute.

    Du är verkligen duktig på att sy!!

Kommentarer är stängda.