Symaskinen går varm

Här kommer ett litet inlägg om de plagg jag sytt i vinter, typ senaste månaden eller lite till.

En tomtedräkt till lucia, det passar när man har en del resttyg i detta röda juliga tyg! Tröjan är från förra året, men byxor och tomteluva sydde jag till.
Den här blå tröjan är främst sytt av en stuvbit, det räckte precis. Bra med lite påfyllning på tröja när man snart får rensa garderoben igen.
En julklapp: en randig klänning i flera färger. Den blev söt! Den är också sydd i en stuvbit av ett tunnt viscose-jersey tyg. Passar bra till sommaren eller som sovplagg.
Julklapp nr 2 är en halstub. Känns tyget igen? 🙂
Nån har snart växt ur den kära pandaklänningen. Jag hade inte mycket tyg kvar, men det räckte till en del av en ny pandaklänning. Resten är grönt randigt tyg. Det funkar även om jag inte är helt nöjd, jag kanske köper mer av detta pandatyg så småningom. Vi får se hur behovet kommer att se ut!
Till sist en pyjamas i rutigt tyg! Det är den sista jag har sytt. Lillan fick välja knappar till knappslån  (jag har inte så mycket färger/knappar kvar). Det var tänkt som julklapp, men jag hann inte. Det går lika bra nu!
På bilden ovan ser färgerna blekare ut än vad de är.
Vad kommer då härnäst? Nu är det min tur att förnya garderoben! Håller på med en klänning just nu. Det tar lite längre tid med vuxenplagg, längre sömmar att sy. Men det är ingen brådska direkt! 
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Symaskinen går varm”

  1. Hemma hos dig lyser verkligen flitens lampa!!

    Jag gillar verkligen hur du anpassar kläderna efter din dotters önskemål. Det kommer ta lång tid innan hon vill ha kläder man köper i affär, när hon får sina drömkläder sydda av dig:)

Kommentarer är stängda.