Semesterbilder

Vi har varit i min hemby i Ångermanland ett tag, det har varit riktigt härligt att bara vara. Nu har vi kommit hem igen och det är också riktigt skönt! Jag tänkte visa några bilder, inte så långdraget för det blir ju lite trist!

Utsikt över Nämforsen, Näsåker
Alltid lika vackert!
Någonstands i de Ångermanländska skogarna finns denna sommaridyll, här utsikten från sommarstugan. Hela släkten åker dit då och då, det är vår frihet. Tänk en total tysthet borsett från vågornas brus och kvittrande fåglar. Fiska, grilla, leka, bara vara. Dit har jag åkt så länge jag minns, både vuxna, barn och djur blir lyckliga av att vara där.
Vi gjorde en dagsutflykt, först ut åkte vi till BOX destilleri som tillverkar whiskey. Min man har velat åka dit i flera år. Medans jag lekte med dottern så blev det en rundtur för de andra! 
Sen åkte vi till Höga Kusten bron och hotellet. Det visar sig finnas mycket lekplatser där för stora och små barn. Det fanns också en trevlig restaurang där dottern mer än gärna sjöng barnvisor hyfsat högt och underhöll våra bordsgrannar. 
Vädret har varit lite upp och ner, väldigt varmt när vi kom upp och vi har också haft både regn och åska. En natt vaknade hela byn (tror jag) av åska som var rakt över oss. Läskigt värre!
Till sist har det blivit lite nytt garn under sommaren, lustigt nog sockgarner alltihopa! Så nu kan jag sticka en massa sockar om jag vill det!

Urkult-festivalen anordnas varje år i min hemby Näsåker och iår var vi där när festivalen startade. Jag såg att Limmodesign skulle stå på marknaden på Urkult så jag var ju bara tvungen att gå dit! Kom tillbaka med flera sockgarner. Jag har funderat på att sticka Blomsterchock- sockarna ett tag och när hon hade hela kitet är det svårt att låta bli! Det där gul/grå randiga garnet kunde jag inte låta bli, det kommer bli jättesnyggt! Kanske sockar blir nästa projekt!


Nu har mina sockgarner fått en egen låda.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”Semesterbilder”

  1. Vilken härlig semester du har haft! Själv är jag väldigt svag för att vistas i närheten av havet när jag är ledig, så det där med vågskvalp och ljumma vindar låter underbart:)

    Att besöka ett destilleri låter väldigt spännande! Det är ju ett spännande hantverk:)

    Att sticka sockar är helt klart hur roligt som helst! Bortsett från att det är svårt beroendeframkallande att sticka sockar, så är de dessutom väldigt sköna att ha på fötterna när det börjar bli kallt ute:)

  2. Ah jag har hört talas om att dockar är beroendeframkallande men jag har inte varit med om det själv! Vi får väl se om det kommer när jag har så mycket sockgarn hemma! 🙂

Kommentarer är stängda.