Ett bra försök till julhjärtan

Jag har pysslat med ett tävlingsbidrag till Deisy Designs julprydnadstävling!
Jag tog den teknik som inte är helt vanlig – dubbelstickning. Tänkte mig julhjärtan – såna som man flätar – funkar utmärkt i dubbelstickning. Och sen tovade jag de hjärtan jag gjort (jag använde alpacka) och insåg då att färgerna försvinner lite för det blir lite litet. Närbilden gör att det faktiskt syns betydligt bättre. Så jag hade behövt göra en större men tiden började tryta för tävlingstiden går ut idag! Så jag gjorde en ny med ett hjärta inuti och det blev mitt bidrag! Jag hann inte fota den dock. Tänk om jag bara hade lite mer tid så skulle jag gjort ett större julhjärta med rutor istället. Nåväl, jag gjorde ett fint försök! Och det är framförallt himla skojigt att göra julpyssel i garn!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg