Kära alpacka

Jag har lyckats köpa garn på tradera, hoppsan! Jag har sparat en sökning på alpacka-garn som jag behöver till att göra klart min kappa. Så jag kollar lite då o då, samtidigt som jag väntar på att det ska bli rea på det alpackagarn jag behöver. Och man vet ju aldrig, det kan dyka upp billigare på tradera.

Nåväl, jag stötte på ett annat fint och billigt alpackagarn. Helt annan färg och stickfasthet. Dessutom ett märke jag inte stickat med förut och det lockar alltid att testa nytt. Ja, suck, det är ingen hemlighet att jag gillar alpacka. Så jag la ett bud och nu har jag garnet hemma! Ett rent impulsköp utan att jag tänkt på vad jag ska ha det till. 

Det här gröna garnet heter Royal Alpakka.

Appropå det jag behöver till kappan så kom jag på nu att Drops brukar ha rea på alpacka under maj månad och det är ju maj nu. Så jag får passa på!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg