Nästa halvfärdiga grej

Jag har en göra-klart-i-projekthögen-period. Nu håller jag på med ärmar till alpacka-kappan som jag började i 2013. Den fick då bli utan ärmar men sen kändes det bättre om det skulle finnas ärmar. Jag testade mönster till ärmarna i våras o sen gick tiden… fram tills nu!

Jag kommer göra ärmarna och sen så får vi se. Den kommer inte bli klar än (ändå). Det beror på att efter barnafödande och amning förändras kroppen, som bekant!
Jag har två alternativ:
– Antingen så väntar jag o ser om jag kan ha kappan efter att jag slutat ammat och gör klart detaljerna och syr ev. foder till kappan.
– Eller så förändrar jag den på nåt vis så att jag kan ha den nu och syr ev. foder.

Det tål att tänkas på, just nu nöjer jag mig med ärmarna sålänge. Det blir ett mönster av typ 5 färger i en salig blandning över ärmarna! Lite rörigt att hålla reda på alla nystan som får löpa i sidan. Men det blir fint, tycker jag! Och framförallt så bara älskar jag att sticka i alpacka!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg