Handarbetsböcker skänkes

Jag har fått ett gäng gamla handarbets-böcker. Jag har plockat åt mig det jag vill ha och nu tänkte jag skänka bort resten till den som vill ha! Det är så mycket böcker så den som vill ha böcker får stå för portot själv, eller avhämtning i Norrköping. (Det är ingen tävling.)
Jag håller öppet detta i några veckor framöver. Då jag har en bäbis kan jag inte säga exakt dag.
Så kommentera i detta inlägg vilken/vilka böcker som du är intresserad av och hur jag får tag i dig.
1. En gyllene bok om handarbete
2. Stora boken om handarbete
3. Broderiskolan -bortskänkt!
4. Korsstygn i rutor och ränder
5. 100 landskapsvantar -bortskänkt!
6. Virka landskapsstjärnor
7. Vitbroderi
8. Silke, en naturprodukt -bortskänkt!
9. Stickmodeller med variationer
10. Stickning, tradition och kultur
Uppdatering: alla böcker är nu bortskänkta!
Är det fler som vill ha samma bok får jag lotta.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

6 svar på ”Handarbetsböcker skänkes”

  1. Tack, jag är intresserad av Broderiskolan, 100 landskapsvantar och boken om silke. Maila mig på laizan@gmail.com om det är så att jag får nån av böcker så betalar jag portot. /Elisabeth

  2. Hej om någon av böckerna finns kvar skulle jag vara jätteintresserad.
    Stickar hela tiden någonting så vilken bok el böcker(tar gärna emot flera st.)som helst men kanske för omväxlingens skull 4,5 el.6 om redan har gått så vilken som helst som överraskning skulle vara trevligt.Vantboken var ju många intresserade av den hade varit toppen men den gick ju ren.
    Trevlig vår till dej.Hälsningar Siv.Jag står för frakten 🙂
    sivsandstrom@msn.com

Kommentarer är stängda.