Inbjudande stickning

Jag gillar sticktidningar och stickböcker,
det finns så mycket inspiration och jag vill insupa alla roliga idéer! 

Köpte denna bok för ett tag sen, en härligt inbjudande bok. Wedding Knits av Suss Cousins. Det intressanta är att författaren är en kvinna från Sverige som är bosatt i USA med framgångsrikt företag inom stickning/mode. Det är ju jättehärligt att man kan lyckas leva på det, det ger hopp.
Boken köpte jag från USA, har inte hittat den i Sverige.

Hittade bl.a. den här fina väskan (tog kort inuti boken). Det fanns väldigt mycket vackert så man kan sitta länge o titta på bilderna.

Dessa två tidningar såg inbjudande och roliga ut. I den första  tidningen hittade jag en underbart snygg kappa som jag så otroligt mycket vill göra! Men vilket jobb… 

Picture lended from LanaGrossa Store

Bilden är lånad från LanaGrossa Store och där finns mer information om den underbart vackra kappan. Garnet gick att köpa där också, jag är tok-sugen! Men jag har så mycket jag vill och ska göra, så jag gör så att jag spar detta i mitt minne och i bloggen. Kanske blir det ett projekt i framtiden.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg