Önskar mig en sommarhatt

Glad påsk!

Jag önskar er alla en härlig långhelg
att vila upp sig på!

Jag ligger steget före, jag har börjat göra en sommarhatt. Det finns inga i min strl på vanliga affärer, jag har stort huvud. Jag får göra mig egna! Sommar, varmt, det betyder bomull så det inte blir för varmt med sommarhatten/hattarna. Jag har nämligen garn för att göra 2-3 st!

Jag började göra en för nån vecka sen, men jag blev inte nöjd så jag repade upp det. Sen var jag in o glodde på mönster i min virkbok och hittade något spännande som jag började på. Det hade funkat med en enfärgad hatt, men jag ska göra i tre färger! Då blev det bara rörigt. Så jag har beslutat att repa upp igen.

Nästa steg är att kolla in på Drops hemsida, ja, jag använder ju ett bomullsgarn från drops. Så det är ju perfekt om det finns nåt där.

Jag har funnit ett mönster som jag gillar och som ser enkelt ut att följa. Ni ser bilden bredvid som jag lånat från Drops. Nu ska det bli sommarhattar här, i detta mönster!
Så får jag hoppas att jag känner mig nöjd med utseendet på hatten denna gång.

Samtidigt som jag pysslar med några beställningar, jag måste ha lite att byta emellan förstås.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Önskar mig en sommarhatt”

  1. Hatt är snyggt ! har samma bekymmer jag oxå,alla färdiga e för små…..
    Ha en underbar dag!

Kommentarer är stängda.