Grönt är grejen!

Sköna Gröna Mössor!

Här kommer två nya fina mössor, lyxiga som sjutton!
De är gjorda i Alpacka och Silke, med tredubbelt garn. I dessa mössor har jag två olika gröna färger på Alpacka-garnet och ett annat grönt Silke-garn.  

På bilden till vänster så är det samma två mössor – bara en bild med och en bild utan blixt.  Det blev vacker grön nyans! Jag är nästan lite avis, men jag har tillräckligt många mössor själv.

Jag gjorde en blå, väldigt liknande mössa förut.
Då tyckte min kompis – gör en till mig med! Jag tänkte genast på att göra en grön mössa till henne. Sen dess har hon fått vänta och vänta och vänta lite till. Men nu så är mössan till min kompis klar.
Då jag satt och stickade på den mössan sa min sambo – jag vill också ha en sån! Så jag fick göra en till, fast lite större i bredden och lite kortare i längden.
Så ena mössan är i strl S och den andra i strl M.

Vill du också göra en sån fin mysig mössa? 
Klicka på länken om den blå mössan ovan. Skillnaden mellan mössorna är att jag har stickat *2 rm, 1 am* varvet ut, hela mössan. Jag har även minskat antalet maskor på dessa mössor, men jag kommer inte ihåg med hur mycket. 

Min fina sambo med hans nya fina mössa.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Grönt är grejen!”

Kommentarer är stängda.