Sock-sug

Har känt ett enormt behov att göra sockar ett tag. Tänk att det kommer ibland.
Jag har en stor bunt med restgarner i Drops Alpacka, och det blir ju förträffliga restgarns-sockar! Bästa lyxen åt fötterna. Jag gör en variant där jag gör hälarna sist.

I övrigt håller jag på med min Uppifrån-o-Ner Kofta. Den vill jag ju gärna få klart till hösten!
Det är dessa två projekt som jag håller på med mest.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

6 svar på ”Sock-sug”

  1. Ah! Man tar upp maskorna från båda sidor av hälen, i dessa sockar 30 m på ena sidan och 30 m på andra sidan. Sen stickar man dem och minskar som för tån i varje varv (i alla fall med detta garn och mönster). Dvs. minska på sidorna på hälen. Kan skriva lite tydligare sen när jag har tid och när sockarna är klara. 🙂

Kommentarer är stängda.