Smart Babyfilt

En pojke eller flicka?

Jag gjorde denna babyfilt till mina vänner som ska få barn till hösten, innan jag visste vilket kön det var. Jag tänkte då att det ska vara en filt som både kan användas till flicka och pojke! Massor med färger. De gillar svart, så det kändes som ett självklart val att ha emellan och runtom!
De blev superglada – mitt i prick vad de tycker om. Fick en fin bild på mobilen hur det såg ut i vagnen.

Filten är virkad med fasta maskor. Fram och tillbaka, fram och tillbaka! Avslutade det hela med en fin svart kant. Jag har använt garnet Molly, som är så himla mysigt och gosigt.

—————
Vi bor ju i Östergötland. Vi hade världens åskväder igårkväll/natt som jag aldrig varit med om tidigare! Kändes som en blixt/sekund under en längre period. Bara att dra ur allt från kontakterna och krypa ner o mysa i sängen. Man såg hur gatulysena och husen mitt emot gatan förlorade ström och då blev det mörkt (förutom blixtarna). Vad mycket och hårt det regnade! Ett av naturens häftiga, skrämmande och otroliga skådespel!
—————
TV:n gick igång direkt när man klev upp och se vad som hänt i Norge. Så fruktansvärt och chockerande! Kan inte alla leva i fred med varandra i världen och ha respekt för varandra, en önskedröm?

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg