Poff!

 Veckan går
och jag hinner inte med bloggen riktigt.

Det kan va så ibland, ja, det är väldigt mycket (högtryck!) på jobbet just nu. Mycket kläder som ska tryckas till sommarläger och sport. Det blir till att jobba över lite då! Veckan går fort.

Sen kommer förberedelser inför midsommar… …och det kommer ju att kulminera rätt så snart. Var tog min stick-stund vägen? Den har blivit minimal, ja se, det går ju inte för sig! Bäst att försöka få till en liten stund ikväll av harmonisk skön stickning.

Håll tillgodo av ett lite äldre projekt – svampkuddar!

Dessa gjorde jag några stycken utav, min egen design på svampen, influerat av ett väldigt känt spel om två bröder som får div. krafter av att äta svampar.
Så suspekt det låter, det är ju verkligen så med många berättelser vi älskar där hjälten/huvudpersonen starkt missbrukar ex. honung eller spenat. Vad är det jag inte kan va utan och som får mig att bli stark? Det tål att tänkas på.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Poff!”

Kommentarer är stängda.