Tysta veckan

Jag har börjat på koftan och det melerade garnet jag började med blir jättefint!

Har ni någonsin försökt vara tysta i en hel vecka och lyckats? Nja, det är väl vad jag försöker göra. Vaknade upp häromdan och hade just ingen röst att prata med. Sen dess har jag försökt vila upp halsen och vara så tyst jag kan. Ja, så kul har denna vecka varit. Stickat lite när jag orkat. Fäst nån tråd.

Det e lite roligare att börja på kofta-projektet än att sitta o fästa en miljard trådar på torgvantarna. Såklart. Men jag håller på!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”Tysta veckan”

  1. Det ser ut att bli jättefint ju! Inget kul om man inte kan prata…även om min sambo kanske hade gillat det;-), hihi. Hoppas du kan snacka nu, och ha en bra helg!

  2. Jag hade en tyst helg förra året i januari. Skitjobbigt men det gick förvånansvärt bra ändå. Jonas var mycket förstående och vi hade ett stort block som jag skrev på om jag ville nåt särskilt. Tur nog ringde inte telefonen på hela helgen så… 🙂 En vecka vete sjutton om jag skulle klara.

  3. Hejsan! Så trist med din hals. Hoppas att det inte gör för ont, och att du kryar på dig snart. Ja, som sagt, det blir väldigt fint med den melerade kulören på koftan 🙂

Kommentarer är stängda.