En sjal i försenad present

Jag frågade min kompis Em vad hon ville ha i födelsedagspresent för ett bra tag sen. Hon ville ha ”en sån där snygg sjal” som jag har gjort. Blev sugen på att virka en till sjal, och sa att det tar lite tid att göra. Sjalen är nu klar och Em fick den på posten igår.

Jag kollade runt i min garnsamling efter färger och garner som skulle passa Em (en Emifierad sjal) och lyckades samla ihop en stor hög med akrylgarner. Både hela nystan och rester i en härlig röra.

Det blev: tre rosa garner i olika nyanser, mörkgrått, svart och vitt. En av de ljusrosa garnerna är melerade till vitt/grönt/mörkare rosa.

På denna sjal gjorde jag kant runt hela sjalen så det blev lite sött. Passar Em!
Jag har tänkt att lära mig att virka nåt mer än sjalar, har börjat virka på en liten ask. Tips om enklare virkmönster mottages gärna!
Kram kram.

Ibland är det skönt att man har förberett ett inlägg, så det e bara att publicera.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

4 svar på ”En sjal i försenad present”

  1. Det var fina färger ihop! Virkning är också roligt. Virkade mycket förr(sjalen ser virkad ut), men nu blir det mest stickning och vävning. Ha en skön vårhelg!

  2. Jättefin! Jag som virkar allt möjligt tycker din sjal ser avancerad ut! så allting är relativt…
    Jag virkar handledsvärmare just nu, det är ganska enkelt!
    Lycka till!

  3. Tack tack tack tack! Jag älskar sjalen 🙂 Den passar mig super bra. Ska fixa en bild senare, det kan ta lite tid, har en del annat vi måste ta tag i först. Men det kommer garanterat en bild!!

Kommentarer är stängda.