Award

Veckorna går fort nu. Har lite bilder att lägga upp här idag, men först och främst har jag fått en ny utmärkelse av både PIXI och Lil. Det är väl bäst att ta itu med den först! 😀


The Sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blog world. The rules for accepting the award are:

1. Put the logo on your blog or within your post.

2. Pass the award to 12 bloggers.

3. Link the nominees within your post.

4. Let them know they received this award by commenting on their blog.

5. Share the love and link to the person from whom you received this award.

Ja och jag känner såhär. Jag vill sprida min kärlek till alla underbara pysselbloggare därute som visar upp sina fina alster och jag blir så inspirerad av att läsa era bloggar! Så hur ska jag då kunna ge dem till bara 12 personer? Det är ju omöjligt, så varsågod kära ni som ger och får inspiration!

De sista veckorna har varit fullt av att lära sig nytt jobb, har inte hunnit läsa de bloggar jag brukar göra. Men även om jag bara kikar in lite kort och inte skriver kommentarer (som jag faktiskt gillar att göra ibland) så ser jag fram emot när jag kan kika in nästa gång!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Award”

  1. Oj, hahaha… Jag upptäckte nu att jag glömt meddela att du fått den här blomman av mig med 🙂 Jaja, bättre sent än aldrig! Du e så kreativ så du väl värd alla dessa blommor!

Kommentarer är stängda.