Projekt stickad Väst – del 4


Hej hopp! Denna veckan har jag varit bortrest så då har inget hänt i bloggens värld!
Men däremot har jag självklart haft med en stickning så nu är den stickade delen på laptopväskan klar, då är bara resten kvar. 🙂

Här hemma har min väst väntat på mig, ty den är för stor att ta med på äventyr. Så här långt som på bilden ovan har jag hunnit nu. Det är inte mycket kvar, inte!
Jag håller på med vänstra framkanten just nu, sen ska jag sticka den högra framkanten, sätta i knappar, fästa trådar. Sen är den faktiskt klar. Det är rätt fantastiskt! Jag räknar ner nu, en lång stickad väst till förfogande väldigt snart.

Jag har nämnt västen tidigare: del 3, del 2 och del 1!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Projekt stickad Väst – del 4”

  1. Hej Suri! Jag tar emot beställningar. Har dock aldrig stickat kläder på beställning, bara accosearer. Det tar ju rätt lång sticka en tröja, svårt att vinna något på det. Men man ska aldrig säga aldrig!

Kommentarer är stängda.