Relaterat inlägg

3 svar på ”Babystickat”

  1. Helt otroligt. Jag har så svårt att fatta hur du har tid med allt pyssel 🙂 Avundsjuk är bara förnamnet. Jag vill, kan men ägnar nästan all tid åt att läsa böcker istället. Ska göra ett bokinlägg på min blogg vid årsskiftet för att redogöra för vad jag läst. Som så många andra är jag intresserad av att nån gång i framtiden få/köpa nån väska av dig 🙂 De är ju fantastiska.

  2. Där har du svaret Majsan – du läser. Och har helt säkert utvecklat en hel fantastiskt förmåga att skickligt läsa. Jag stickar o syr! Där har jag utvecklats. Så det är ju bara vad vi väljer att göra.

  3. Åh, så söta! 🙂 Jag önskar att jag var lite mer pyssligt lagd. Och hade lite mer tålamod dessutom! Hur är det med dig? Var du i Uppsala förra helgen? Kram

Kommentarer är stängda.