söndag 7 juni 2020

Vida röda sommarbyxor

Häromdagen gjorde jag en inventering av sommarkläder i garderoben och insåg att jag behöver förnya garderoben lite. Mina gamla och slitna sommarbyxor kanske funkar att skrutta runt i hemma, men inte mycket mer än så. Därför har jag hittat lite stuvbitar och reatyger som jag kan sy kläder av.


Mönster: 20052, vid byxa/shorts med ficka, från Stoff och Stil. 


Denna helg har jag sytt ett par relativt enkla byxor i chiffong (med dubbelt lager/shorts i toppen). De blev väldigt snygga! Det blev inget tyg kvar, jag fick planera för att få till mönstret och ta ett svart tyg till midjan. Jag gjorde en "osynlig söm" vid benet, just för att kunna ändra höjden på byxbenen på ett enkelt sätt. Bara som säkerhet, även om jag tvättat alla tyger jag köpt innan jag klipper i dem. Jag har bland annat planerat några flera likadana byxor i andra tyger under sommaren!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails