Haklappar från Moe Design

Idag måste jag tipsa om dessa haklappar!
Jag har sökt lite efter någon som syr barnkläder. Jag tycker det är kul att hitta andra som pysslar och stötta andra som pysslar. Ofta kostar det inte mycket mer än kläder i handeln.

Jag hittade en tjej som syr under namnet Moe Design. Inte bara syr hon barnkläder, utan även saker till barnvagnen, stolsdynor och såna grejer. Jag beställde byxor av ekologisk tyg, stoldyna och haklapp i rött tyg (med vita prickar). Det var väldigt fint/proffsigt sytt och jag är så nöjd! Vi använder stolsdynan och haklapp. Byxorna blir senare (nästa strl). Nu har jag beställt fler haklappar, de är de bästa vi har testat. De är mjuka, lite bredare och täcker lite mer, vilket är väldigt positivt. Och så enkla att slänga i tvätten. Det gillar jag!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg