Ringar i vattnet

Jag håller bland annat på med ett dubbelstickat projekt som tar många timmar i anspråk. Det kan lätt bli tjatigt om man bloggar sönder det. Men nu är jag beredd att visa lite mer om mitt dubbelstickade projekt.

Stickprov

Första gången jag nämnde detta så höll jag på med planeringen och ett stickprov, det blev jättefint. Jag har sparat provet, och tänker att jag så småningom kan göra nåt kul av det. Jag gjorde en bra bit som ni ser på bilden ovan! Det är gjort på restgarner i samma garn som själva projektet är i.

Dubbelstickning

Nu stickar jag på själva laptopfodralet och nu kanske man börjar se mitt mönster. Jag blev inspirerad av ringar på vatten och gjorde ett mönster därefter. Det tar en himla tid att ta sig igenom ett varv, så det är inget jag vill sticka på hela veckan. Ombyte förnöjer! Men det är ändå väldigt roligt att se när mönstret växer fram, det är behållningen med att göra såna mönster. 

Vattenringar i mönstret

Här är både fram- och baksidan på stickningen, det blir riktigt häftigt! Jag är jättenöjd med färger och mönster. Nästa gång har jag förhoppningsvis kommit en bra bit längre.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Ringar i vattnet”

  1. Snyggt mönster!
    Det var smart att göra fodralet med dubbelstickning. Jag gjorde att ipadfodral med Marius-mönster. Hmm paddan fastnar i trådarna, så jag måste fodra den…

Kommentarer är stängda.